سوئیچ مدل SF300-48 از سری ۳۰۰ سیسکو Small Business

SF300-48

سوئیچ SF300-48 یکی از این مدل‌های سری ۳۰۰ سوئیچ‌های قابل‌ مدیریت سیسکو می‌باشد. این سوئیچ که به صورت دسکتاپ، رک‌مونت و در رک (که فضایی معادل یک یونیت را اشغال می کند) قابل نصب است، مجهز به ۴۸ پورت با سرعت ۱۰/۱۰۰، ۲ پورت با سرعت ۱۰/۱۰۰/۱۰۰۰ و ۲ پورت combo Gigabit SFP است.
ظرفیت این سوئیچ‌ها برای انتقال دیتا با پهنای باند ۱۷.۶Gbps و میزان پردازش در هر ثانیه برابر ۱۳.۱ میلیون پکت است (۱۳.۱Mpps). این در حالی است که آدرس MAC دستگاه‌های مختلفی که به پورت‌های این سوئیچ وصل است برابر ۱۶۰۰۰ است.
قابلیت پشتیبانی از نرم‌افزار Jumbo frame آن ۱۰KB، ظرفیت این دستگاه ۴K Active VLANs و پروتکل مسیریابی آن Static IPv4 routing است.
سوئیچ SF300-48 از پروتکل‌های مدیریت راه دور مانند SNMP 1RMON 1RMON 2RMON 3, RMON 9, Telnet, SNMP 3, SNMP, 2c, HTTP, HTTPS, SSHCLI پیروی می‌کند و روش احراز هویت آن Secure Shell (SSH)RADIUS, +TACACS است.
دیگر ویژگی‌های این سوئیچ شامل سوئیچینگ لایه‌ی ۳، سوئیچینگ لایه‌ی ۲، پشتیبانی از DHCP ، WRR، BOOTP، VLAN ، IGMP snooping، Syslog،IPv6 ، DiffSer می‌باشد.

سوئیچ SF300-48 پروتکل‌های زیر را پشتیبانی می‌کند:

جواب سوال خود را نیافتید؟ یا آنچه که در بالا گفته شد کافی نبود؟

آدرس ایمیل خود را برای ما بگذارید تا اطلاعات بیشتری را برای شما ارسال کنیم. تلاش خواهیم کرد پاسخ بهتری برای مسائل فنی شما ارائه کنیم. 

این صفحه را به اشتراک بگذارید
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
مطالب مرتبط
آخرین نوشته ها

بیشتر بخوانید

داریوش ابراهیمی

آشنایی با شرکت و محصولات Ubiquiti Networks

مقدمه Ubiquiti Networks یک شرکت آمریکایی است که در زمینه فناوری‌های مرتبط با شبکه‌های کامپیوتری فعالیت می‌کند. تجهیزات Ubiquiti محدوده‌ای از کسب و کارهای کوچک و متوسط (Enterprise) تا شرکت‌های

ادامه مطلب »
استاندارد nbase-t
محمد امین کمالی

استاندارد NBASE-T چیست ؟

در استاندارد Ethernet که با نام IEEE 802.3 شناخته می شود از کابل‌های Twisted Pair (زوج سیم به هم تابیده) به عنوان رسانه ارتباطی استفاده می‌گردد.

ادامه مطلب »
معصومه حسین آبادی

ARP چیست؟

پروتکل ARP یا Address Resolution protocol یک پروتکل لایه دو است، که کار آن به دست آوردن آدرس لایه دو یا همان آدرس فیزیکی مقصد که معروف به MAC می باشد از روی آدرس لایه سه ای یعنی IP است.

ادامه مطلب »
اسکرول به بالا
× گفتگوی آنلاین