با این ۵ مرحله firmware و boot code سوئیچ‌های small business را ارتقا دهید

سوئیچ‌های small business چندین فایل سیستمی در خود دارند؛ به عنوان مثال می‌توان به configuration files, firmware image و boot code اشاره کرد. می‌توان این فایل‌ها را به یک سرور خارجی انتقال داد، در این حالت از فایل‌های مورد نظر یک نسخه پشتیبان تهیه کرده‌ایم. علاوه براین می‌توانیم نسخه‌ی جدید firmware را دانلود کرده و به دستگاه انتقال دهیم در این صورت عملیات upgrade سوئیچ را انجام داده‌ایم.

راه‌های مختلفی برای انتقال فایل به سوئیچ وجود دارد:

  • استفاده از TFTP
  • HTTP/HTTPs
  • SCP

در این راهنما، ابتدا با استفاده از روش TFTP ،firmware و boot code سوئیچ‌های small business را upgrade می‌کنیم. علاوه بر این نشان می‌دهیم که چگونه از طریق HTTP/HTTPs فریم‌ویر را upgrade می‌کنیم. نکته‌ی مهم این است که در روش HTTP/HTTPs نمی‌توانیم boot code را upgrade کنیم.

پیش از شروع به موارد زیر نیاز داریم:

  • دسترسی به رابط کاربری وب دستگاه
  • TFTP Server
  • دانلود بسته نرم‌افزاری شامل firmware و boot code

برای upgrade فریمور با استفاده از TFTP مراحل زیر را داریم:

۱ـ در گام اول به رابط کاربری وب دستگاه متصل می‌شویم (دستگاه یک سوئیچ SG300-52 است).

Firmware Upgrade Admin Dashboard

۲ـ برای راه‌اندازی TFTP Server از نرم‌افزار Tftpd64 استفاده می‌کنیم. البته می‌توانید از نرم‌افزارهای دیگر هم استفاده کنید. firmware و boot code مناسب را دانلود کرده و داخل دایرکتوری ریشه نرم‌افزار قرار می‌دهیم. توجه کنید که فایروال سیستم مانع از برقراری ارتباط نشود.

Cisco firmware upgrade RFTP Server
Cisco Firmware Upgrade TFTP Server

۳ـ پس از تنظیم TFTP Server وارد رابط کاربری وب دستگاه سوئیچ شده و از بخش Administration وارد File Management می‌شویم. در این بخش گزینه‌ی Upgrade/Backup Firmware را انتخاب می‌کنیم. برای انتقال فایل با استفاده از TFTP از بخش Transfer Method گزینه viaTFTP را انتخاب می‌کنیم. نوع عملیات را روی Upgrade قرار می‌دهیم (اگر بخواهیم نسخه پشتیبان تهیه کنیم می‌توانیم در این قسمت Backup را انتخاب کنیم). نوع فایلی را که می‌خواهیم عملیات روی آن انجام شود را انتخاب می‌کنیم. در این بخش برای upgrade کردن firmware گزینه Firmware Image را انتخاب می‌کنیم. سایر تنظیمات را بر اساسTFTP Server انجام می‌دهیم. آدرس IP سرور TFTP را در بخش TFTP Server IP AdderssName وارد می‌کنیم. نام فایل firmware را با پسوند ros در بخش Source File Name وارد می‌کنیم این تنظیمات در شکل زیر نشان داده شده است.

سپس apply می‌کنیم.

برای انتقال فایل Boot Code در قسمت File Type گزینه‌ی Boot Code را انتخاب می‌کنیم و نام فایل با پسوند rfb را در قسمت Source File Name وارد می‌کنیم.

۴ـ در ادامه از قسمت Active Image با استفاده از کشویی Active Image After Reboot نسخه‌ی جدید را انتخاب می‌کنیم و apply را می‌زنیم و دستگاه را Reboot می‌کنیم.

Cisco Small Business Active Image

بعد از Reboot سوئیچ، دستگاه با image انتخاب شده بالا می‌آید. برای اطمینان از صحت عملیات انجام شده می‌توان از بخش Status and Statistics > System Summary اطلاعات نرم‌افزاری سوئیچ را مطابق شکل زیر مشاهده نمود.

Cisco Small Business System Summary
۵. به‌روز‌رسانی فریم‌ویر از طریق  HTTP/HTTPs

در این روش دیگر نیازی به TFTP Server نداریم و به راحتی فایل فریم‌ویر را با گزینه‌ی Browse و انتخاب فایل firmware به دستگاه منتقل می‌کنیم. سپس مشابه روش قبل از قسمت Active Image با استفاده از کشوی Active Image After Reboot نسخه‌ی جدید را انتخاب می‌کنیم و apply را می‌زنیم و دستگاه را Reboot می‌کنیم. بعد از Reboot سوئیچ، دستگاه با image انتخاب شده بالا می‌آید.

Cisco Small Business Firmware Upgrade

جواب سوال خود را نیافتید؟ یا آنچه که در بالا گفته شد کافی نبود؟

آدرس ایمیل خود را برای ما بگذارید تا اطلاعات بیشتری را برای شما ارسال کنیم. تلاش خواهیم کرد پاسخ بهتری برای مسائل فنی شما ارائه کنیم. 

این صفحه را به اشتراک بگذارید
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
مطالب مرتبط
آخرین نوشته ها

بیشتر بخوانید

داریوش ابراهیمی

آشنایی با شرکت و محصولات Ubiquiti Networks

مقدمه Ubiquiti Networks یک شرکت آمریکایی است که در زمینه فناوری‌های مرتبط با شبکه‌های کامپیوتری فعالیت می‌کند. تجهیزات Ubiquiti محدوده‌ای از کسب و کارهای کوچک و متوسط (Enterprise) تا شرکت‌های

ادامه مطلب »
استاندارد nbase-t
محمد امین کمالی

استاندارد NBASE-T چیست ؟

در استاندارد Ethernet که با نام IEEE 802.3 شناخته می شود از کابل‌های Twisted Pair (زوج سیم به هم تابیده) به عنوان رسانه ارتباطی استفاده می‌گردد.

ادامه مطلب »
معصومه حسین آبادی

ARP چیست؟

پروتکل ARP یا Address Resolution protocol یک پروتکل لایه دو است، که کار آن به دست آوردن آدرس لایه دو یا همان آدرس فیزیکی مقصد که معروف به MAC می باشد از روی آدرس لایه سه ای یعنی IP است.

ادامه مطلب »
اسکرول به بالا
× گفتگوی آنلاین